Verzekeringen

Bij ACM Assurantiën en Hypotheken kunt u terecht voor vrijwel al uw verzekeringen. Zowel particulier als zakelijk. Wij adviseren u graag, zodat u niet teveel hebt verzekerd. Maar natuurlijk ook niet te weinig. Altijd met een goede dekking en een scherpe premie.

Persoonlijk

Onze kracht zit hem in onze persoonlijke service. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. We kennen onze klanten en weten daarom precies welke verzekeringen het best bij u passen. Belt u ons? Dan krijgt u geen lange wachtrijen of keuzemenu’s. U krijgt gelijk Arie, Peter, Jan Marius, Femke of Mathilde aan de telefoon. Dit geldt bij het afsluiten van de verzekering, als u een vraag hebt, iets wilt aanpassen, schade hebt, noem maar op.

Onafhankelijk

Wij zijn écht onafhankelijk, waarbij uw belang altijd voorop staat. Voor verzekeringen kunnen wij terecht bij meer dan 15 verschillende partijen, zoals Aegon, a.s.r., DAK, De Goudse, Nationale Nederlanden, Reaal en Voogd & Voogd. Hierdoor kunnen we altijd een scherp voorstel doen met voorwaarden die het beste passen bij uw situatie.

Vertrouwd

Vertrouwen is ontzettend belangrijk. Dit is altijd en overal het geval, maar zeker op het gebied van financiële zaken zoals verzekeringen. Wij behandelen een klant zoals we zelf ook graag behandeld willen worden. Dat is ons uitgangspunt. Dit geeft ons al meer dan 40 jaar bestaansrecht in het mooie Moordrecht.

Bent u nog geen klant bij ons? Dan gaan we graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Aan de hand van dat gesprek en uw huidige polissen, zullen we gratis en vrijblijvend een verzekeringsadvies uitbrengen en op basis daarvan een vergelijking maken.

In 75% van de situaties kunnen we een voordeliger aanbod doen dan uw huidige verzekeringen. Met voorwaarden die minstens even goed zijn. Kunnen we geen beter aanbod doen? Dan hoort u dat ook gewoon van ons.