Home / ACM Assurantiën en Hypotheken / Zakelijke financieringen

Zakelijke financieringen

ACM Assurantiën en Hypotheken helpt startende en bestaande ondernemers bij het investeren in hun onderneming.

 

Dit kunnen investeringen zijn in onroerend goed. Maar ook bij lease en werkkapitaalverzekeringen kunnen wij met u meedenken. Hierdoor wordt u als ondernemer ontzorgd en kunt u verder gaan met uw activiteiten terwijl wij voor u aan de slag gaan. Door de jarenlange ervaring in het zakelijke segment zijn we op de hoogte van de verschillende mogelijkheden

Persoonlijk

De aanpak van ACM is anders dan de meeste zakelijke intermediairs.

 

Wij bieden onze klanten maximale persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Niet alleen in woorden, maar vooral in daden. Het zit in het DNA van ons bedrijf.

 

 

U heeft een vast aanspreekpunt voor al uw zakelijke vragen. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor, bij u thuis aan de keukentafel of online, als u dat prettig vindt. Wij zijn flexibel! Verder hebben wij geen onpersoonlijk callcenter maar zijn wij bereikbaar op ons directe telefoonnummer. En uw adviseur groeit met uw organisatie mee en is daardoor op de hoogte van de kansen en investeringsmogelijkheden

Onafhankelijk

Doordat wij voor bankzaken samenwerken met RegioBank kunnen wij de zakelijke financiering daar voor u aanvragen. Maar er zijn meer mogelijkheden. Door onze goede contacten met allerlei andere banken en geldverstrekkers kunnen wij voor u nagaan wat in uw situatie de beste optie is.

Vertrouwd

Vertrouwen is ontzettend belangrijk. Dit is altijd en overal het geval, maar zeker op het gebied van financiële zaken. Wij behandelen een klant zoals we zelf ook graag behandeld willen worden. Dat is ons uitgangspunt.

 

Dit geeft ons al bijna 40 jaar bestaansrecht in het mooie Moordrecht.