Bankzaken

U kunt bij ons ook terecht voor al uw bankzaken. Wij zijn namelijk Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank is de bank voor de hele familie. Een betaal- en spaarrekening voor uzelf of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor uw kind. En met JongWijs leert u uw kind stapsgewijs omgaan met geld.

“RegioBank is de bank voor de hele familie. Gewoon bij u om de hoek. Dat is wel zo makkelijk en vertrouwd.”

Wij zijn de bank bij u in de buurt. Voor een vraag of eenvoudig advies kunt u dus gewoon even binnenlopen. Wij nemen de tijd en we zetten graag een stap extra voor u. Zo bent u ook bij ons op kantoor welkom als u uitleg wilt over Internet Bankieren of het gebruik van onze RegioBank app.

Het beste van twee werelden

Met een bankrekening van RegioBank heeft u het beste van twee werelden. U regelt uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies bij ons terecht. Ook als u hulp of uitleg wilt bij het regelen van uw bankzaken. Zo kunt u met een goed gevoel de juiste keuze maken. Regelt u uw betalingen liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Internet Bankieren of de RegioBank app.

Beste bank van Nederland

Bij ons krijgt u niet alleen een bankrekening, maar ook persoonlijke service. Daarom is RegioBank uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke én klantgerichte bank van Nederland. En uit onderzoek van de Consumentenbond* blijkt dat klanten ons met een 9 beoordelen. Daarmee zijn we uitgeroepen tot de beste bank van Nederland.

* Bron: Consumentenbond

Overstappen

Het is heel makkelijk om over te stappen naar RegioBank. Wij helpen u graag om deze overstap snel te regelen. De overstapservice en overstaphulp maken het u zo makkelijk mogelijk. Meer informatie over het overstappen vindt u op de website van RegioBank.