Home / ACM Administratie / Over ons

Over ACM Administratiekantoor

Wij vinden het leuk om ons in het echt aan u voor te stellen. Kom daarom gerust eens langs op kantoor. Dit kan ook zonder afspraak. Hebt u liever dat wij bij u thuis langskomen? Dat kan natuurlijk ook.

Wie wij zijn

Bij ons staat de klant altijd centraal. En elke klant is weer anders.

Een startende ZZP’er of een ervaren ondernemer, iedereen telt voor ons.

We hechten aan een goed contact met onze klanten. Daarom staat onze deur altijd open. Ook zonder afspraak lopen klanten bij ons binnen, voor een antwoord of een advies. Daar maken we tijd voor. Juist een goed contact met onze klanten geeft kleur aan de cijfers en maakt ons werk alleen maar mooier.

ACM Administratiekantoor. Persoonlijk, deskundig en betrouwbaar.

Werkwijze

ACM Administratiekantoor sluit in haar werkwijze altijd aan bij de behoefte van haar klanten. Die behoeften liggen heel erg uit elkaar. Van de schoenendoos met administratie tot de geautomatiseerde administratie, en alles daartussen. Alles kan. Voor de verwerking van de administratie sluiten we zoveel mogelijk aan bij de aangifteperiode van de belastingdienst. Dat kan per maand zijn, per kwartaal of zelfs per jaar. Voor het indienen van de aangiften Vennootschaps- en Inkomstenbelasting maken we gebruik van de uitstelregeling voor belastingconsulenten, waardoor de indientermijn wordt verruimd.

Historie

In 1955 is het kantoor gestart onder de toenmalige naam “Administratiekantoor Kruiswijk” in de Burgemeester Brandtstraat. Het kantoor is, nadat het was overgenomen door Ab Mouw, in 1992 verhuisd naar ons huidige pand aan het Kerkplein.

Om de dienstverlening nog verder te kunnen verbeteren werd in 1998 besloten om het bedrijf op te splitsen in ACM Assurantiën en Hypotheken en ACM Administratiekantoor.

Ab Mouw bleef eigenaar van het administratiekantoor en Arie Verhagen nam de verzekerings-, bank- en hypotheekactiviteiten over.

Per 1 januari 2020 heeft Pieter Lingen het kantoor overgenomen van Ab Mouw.

Onze samenwerking met ACM Assurantiën en Hypotheken zorgt ervoor dat wij al uw financiële zaken onder één dak kunnen regelen.

Pieter Lingen

Mijn werkzaamheden zijn het verzorgen van de salarisadministratie, het opstellen de jaarstukken, de aangifte inkomstenbelasting en aangifte vennootschapsbelasting. De jaarstukken bespreek ik ook ieder jaar met de klant. Hierdoor blijft de drempel naar de boekhouder laag.

Claudia van Vugt

Mijn werkzaamheden zijn het boeken van de administratie, verzorgen van de aangifte omzetbelasting en het voorbereiden van het jaarwerk.