Over ACM Assurantiën en Hypotheken

Wij vinden het leuk om ons in het echt aan u voor te stellen. Kom daarom gerust eens langs op kantoor. Dit kan ook zonder afspraak. Hebt u liever dat wij bij u thuis langs komen? Dat kan natuurlijk ook.

ACM Assurantiën en Hypotheken

Wij werken vanuit de visie dat we elke klant behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Dit houdt in dat u altijd het advies kunt verwachten wat bij u past, aangezien we dit zelf ook zouden willen. Dit geldt ook voor onze persoonlijke dienstverlening en service.

U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Daarnaast zit bij ons in het pand ook ACM Administratiekantoor gevestigd, waar u terecht kunt met uw administratie en belastingadvies. Het voordeel voor u? Al uw financiële zaken onder één dak. Dit geeft een vertrouwd gevoel. En hierdoor kennen wij onze klanten heel goed, waardoor we optimaal kunnen adviseren.

Arie Verhagen

Eigenaar en Allround Financieel Adviseur

Ik ben Arie, vanaf 1998 eigenaar van het kantoor (en werk er vanaf 1993). In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig een mooie fietstocht te maken. In de
overblijvende tijd ben ik even fanatiek bezig om uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken optimaal te regelen.

Peter Heurter

Allround Financieel Adviseur

Ik ben Peter en vanaf 2012 de rechterhand van Arie. Mijn vrije tijd breng ik
zoveel mogelijk door met mijn vrouw en drie kinderen. Daarnaast voetbal ik graag en vind ik ontspanning lekker in de tuin naast de vijver. Ik help u graag bij uw hypotheek, verzekeringen en bankzaken. Met een persoonlijke klik en passend advies!

Femke van der Wal

Bankmedewerker en administratieve ondersteuning

Ik ben Femke en sinds februari 2017 werk ik met veel plezier bij ACM. 2,5 dag
in de week doe ik administratief werk, sta ik klaar om u te helpen met uw
bankzaken en behandel ik claims op schadeverzekeringen. Ook ben ik mama van drie kinderen waar ik de rest van de week met veel plezier voor zorg. Met het gezin ondernemen we graag leuke uitstapjes en zien we er elk jaar naar uit om met elkaar op wintersport te gaan!

Jan Marius Holdermans

Financieel adviseur zakelijk

Ik ben Jan Marius en sinds december 2021 werk ik bij ACM. Met veel plezier sta ik voor u klaar als zakelijk financieel adviseur. Samen met mijn vrouw heb ik drie kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag, met name zaalvoetbal. Ook zie ik elk jaar weer uit naar de vakantie met het gezin!

Mathilde de Pater

Bankmedewerker

Ik ben Mathilde en sinds januari 2020 werk ik bij ACM. Dit doe ik voor 2 dagen in de week en met veel plezier! Mijn werk houdt vooral in dat ik voor u klaarsta om te helpen met uw bankzaken en ook doe ik administratief werk. Samen met mijn man heb ik twee zonen. In het weekend en de vakanties doen we als gezin graag leuke dingen met elkaar.

Persoonlijk

Persoonlijk contact, daar draait het allemaal om. Je hebt altijd direct contact met Arie, Peter of Femke. Wij staan elke dag voor u klaar. Dit persoonlijke contact maakt ons werk zo leuk en daar doen we het allemaal voor. U weet ons te vinden!

Onafhankelijk

Wij werken voor u, niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij. Dit werk doen wij volledig onafhankelijk, daar zijn we erg trots op. We werken samen met meer dan 15 verzekeringsmaatschappijen en ruim 20 hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen we u altijd een aanbod doen dat het beste past in uw situatie.

Vertrouwd

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. We zijn er daarom erg trots op dat we al ruim 30 jaar een begrip in Moordrecht zijn. Steeds meer mensen weten de weg naar het Kerkplein te vinden. Elke dag opnieuw doen we ons best om dit vertrouwen waar te maken.

“Persoonlijk,
onafhankelijk en
vertrouwd”

Dat zijn de drie woorden waar het
bij ons allemaal om draait.