Werkwijze

ACM Assurantiën en Hypotheken werkt vanuit de visie dat we elke klant behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Dit houdt in dat u altijd het advies kunt verwachten wat bij u past, aangezien we dit zelf ook zouden willen. Dit geldt niet alleen voor het advies dat u van ons kunt verwachten, maar ook voor onze persoonlijke dienstverlening en service.

De kracht van ACM Assurantiën en Hypotheken uit Moordrecht zit in het feit dat wij u op financieel gebied een totaalpakket aan kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken, bankzaken en uw persoonlijke pensioen. Het voordeel hiervan is dat u al uw financiële zaken onder één dak kunt hebben en wij hierdoor onze klanten écht kennen.

 

Om u een goed advies op maat te kunnen geven werken wij samen met een breed scala aan banken en verzekeringsmaatschappijen.Zo werken wij samen met ING Bank, ABN AMRO, Florius, RegioBank, Delta Lloyd, Reaal en vele anderen. De producten van vrijwel alle gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen kunnen wij u aanbieden. Voor verzekeringen en hypotheken zijn wij niet gebonden aan verzekeringsmaatschappijen of banken, waardoor wij u gegarandeerd een onafhankelijk advies kunnen geven. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u niet alleen onze persoonlijke benadering in huis haalt, maar ook financieel gezien een zeer concurrerende aanbieding krijgt.

 

Naast het onafhankelijke advies voor hypotheken en verzekeringen zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Al uw bankzaken kunnen wij voor u regelen. Of u nu particulier of ondernemer bent, voor een ieder hebben wij goede oplossingen in huis. Zeer aantrekkelijke spaarrentes (vrijwel altijd hoger dan de andere banken) en een persoonlijke benadering zijn onze belangrijkste speerpunten. Bij ons kunt u gewoon nog aan de balie terecht met uw vragen en om geld op te nemen of te storten.. Bovendien wordt u direct geholpen als u telefonisch contact zoekt, zonder dat u een 0900-nummer moet bellen.

 

Of het nu gaat om uw verzekeringen, bankzaken, hypotheek of pensioen. Wij zijn ervan overtuigd u te kunnen helpen. Daarom kunt u bij ons gratis terecht voor een verzekeringscheck. In ruim 75% van de gevallen kunnen wij u een goedkopere verzekering aanbieden dan wat u momenteel betaalt. Voor uw hypotheek of pensioen krijgt u een gratis eerste gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en inventariseren hoe we u kunnen helpen met een gepast advies. Voor uw bankzaken dagen we u uit uw huidige spaarrente te vergelijken met de spaarrente van RegioBank. Vrijwel altijd biedt RegioBank u een hogere rente.