Geschiedenis

De geschiedenis van ACM gaat terug tot 1955, toen Administratiekantoor Kruiswijk werd gestart. In een pand aan de Burgemeester Brandtstraat in Moordrecht begon de heer Kruiswijk een kantoor, waar men naast administratieve dienstverlening voor ondernemers ook terecht kon voor verzekeringen en bankzaken van de NMS Spaarbank (later RegioBank – SNS Regiobank). In 1985 werd het kantoor overgenomen door de Berkgroep en werd Ab Mouw kantoorleider. In oktober 1991 nam Ab Mouw het kantoor over van de Berkgroep.

Omdat het bedrijf uit zijn jasje begon te groeien werd in april 1992 besloten te verhuizen naar een ruimer en meer representatief pand aan het Kerkplein. Tegelijkertijd werd ook de naam gewijzigd in ACM Administratie-, Assurantie- en Belastingadviesbureau. In mei 1993 trad Arie Verhagen in dienst bij ACM, die de verzekeringen, hypotheken en bankzaken ging beheren. Om de dienstverlening nog verder te kunnen verbeteren werd in 1998 besloten om het bedrijf op te splitsen in: – ACM Assurantiën en Hypotheken (en RegioBank) – ACM Administratiekantoor

 

Ab Mouw bleef eigenaar van het administratiekantoor en Arie Verhagen nam de verzekerings-, bank- en hypotheekaktiviteiten over.

 

Vanaf dat moment zijn er aan het Kerkplein 7 dus twee bedrijven in hetzelfde pand gevestigd. ACM Assurantiën en Hypotheken en ACM Administratiekantoor.

 

ACM Assurantiën en Hypotheken werkt voor Verzekerings- en Hypotheekproducten samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en banken. Een onafhankelijk advies is daardoor gewaarborgd. Voor Spaar- en Betaalproducten werken wij exclusief samen met RegioBank. Goede service wordt gekoppeld aan goede producten en prima rentepercentages. Aan de balie kunt u alle geldzaken regelen. RegioBank maakt onderdeel uit van SNS Bank NV. Uw geld wordt dus gegarandeerd door één van de grootste financiële instellingen van ons land. Het depositogarantiestelsel is van toepassing.